Most viewed

If you are from Russia, please click here. Her er priser, når du har fundet noget interessant, kan du gå videre til at skrive til vedkommende, men det skal du betale for. Klik her for yderligere..
Read more
Det är feelgood och feelbad på samma gång. Men det som framför allt stannar i mig efter att ha läst ut böckerna är att en den fina låga som brinner, trots det mörka. Tipsa gärna om..
Read more

Bästa enda dating service gratis


bästa enda dating service gratis

uppnått sina 12 fått en andra klassens församlingsmedlemsstatus. Medlemmar i sin bitterhet över hur de blivit behandlade tappat tron på både Gud och människor. . G12 på Söder liknar mer och mer the Sheparding Movement (särskilt the Boston gratis dejtingsajt i australien Movement i början av 80-talet) i undervisning, ledarskapssyn och församlingsuppbyggnad. Förhoppningsvis läser en och annan i församlingens ledningsgrupp det som skrivs och ett haveri av den typ som min gamla hemförsamling drabbades av kan undvikas i Sverige. Det skulle även kännas skönt att veta om det finns fler på Söder som har samma funderingar som en själv. Har du hört skälen till detta från församlingens ledare?

Jag läste detta inlägg redan när det skrevs för snart tre år sedan och har tittat in lite titt som tätt under åren för att se vilka nya kommentarer som tillkommit. Trådskaparen nämner i ett svar från maj 2011 (ovan) att alla församlingar utom Söder släppt G12. Jag kan inte uttala mig kring dessa församlingar men kan däremot säga att några församlingar tillkommit de senaste åren. Trötta vänner och en trött församling.

Efter en månads avbrott drog de igång G12 igen med fullt. Anledningen till att jag följt denna tråd är främst dess ämne. Såg exv att Söders pastorspar ska predika på Smålandskonferensen i sommar. För denna sargade man var det en befrielse att höra andra uttrycka samma iaktagelser som han. . Ett annat ex är att man nyligen höll en encounter i Köpenhamns största församling. Efter över 40 år (!) i samma församling (frun i huset) lämnar de nu den församling de älskar.

Han hade fått för sig att han var ensam om att tycka på ett visst sätt om G12 rörelsen tills jag lade ut min bloggpost. . Många på Söder vågar tyvärr inte pröva det som sägs mot Bibeln eller att ens att tänka själva. Nu kommer dock signaler som visar att de kanske tvärt om lagt i en ny växel och gasen i botten samtidigt som de plockar bort backspegeln. . Familj efter familj insåg att de inte hade någon uppgift kvar i församlingen om de inte till fullo underordnade sig visionen. .


Sitemap